De kleine Chocolade voor dummies

De kleine Chocolade voor dummies

In dit smakelijke boekje leer je alles over chocolade, de geliefde lekkernij die je zowel kunt eten als drinken. Onderwerpen als de geschiedenis van cacao, cacao- en chocoladeproducerende landen en de verschillende soorten chocolade komen uitgebreid aan bod. Ook krijg je een onderdompeling in de praline-cultuur en leer je chocolade te combineren met bijpassende drankjes. Een zinnenprikkelend boekje dat je mee op reis neemt en tegelijkertijd veel praktische tips en handvatten geeft om nog meer te genieten van chocolade.

Anja Wiersma is een enthousiaste gastronoom en fijnproever. Ze organiseert workshops over eten en drinken voor professionals en geïnteresseerden. Daarnaast is zij auteur van De kleine Thee voor Dummies en De kleine Koffie voor Dummies.

Auteur | Anja Wiersma
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789025769246
Boekomslag voor ISBN: 9789463412070
Boekomslag voor ISBN: 9789039622605
Boekomslag voor ISBN: 9789036633628
Boekomslag voor ISBN: 9789048844401
Boekomslag voor ISBN: 7442915740733


Boekn ©