Koken met Klaske
Uit eigen moestuin of vers van de boer: Klaske Bakker werkt in haar tweede kookboek met pure ingrediënten uit de buurt. De culinair redacteur van Landleven heeft haar favoriete recepten uit tien jaar Landleven verzameld. Ze kookt oer-Hollandse streekgerechten en familiegerechten die al generaties worden doorgegeven. Klaskes kookkunst koestert de volle, vertrouwde smaak van vroeger, met een eigentijdse twist. Een boek voor plattelandsbewoners én stadse lekkerbekken!
''Gul, aards en lekkerbekkend heerlijk, zo kookt Klaske. En door dit boek mogen we meesmullen!'' - Onno Kleyn, culinair journalist Volkskrant
Over Klaske
Klaske Bakker (1982) werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk en nauwkeurig mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze heeft een grote familie en is moeder van drie kinderen. In haar columns schrijft ze ook regelmatig over wat ze voor hen kookt.
''Gul, aards en lekkerbekkend heerlijk, zo kookt Klaske. En door dit boek mogen we meesmullen!'' - Onno Kleyn, culinair journalist Volkskrant
Over Klaske
Klaske Bakker (1982) werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk en nauwkeurig mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze heeft een grote familie en is moeder van drie kinderen. In haar columns schrijft ze ook regelmatig over wat ze voor hen kookt.
Auteur | | Klaske Bakker |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |