In 3 Stappen
Een greep uit de gerechten:
Heldere saffraansoep
Bloemkool-komijnsoep
Geroosterde garnalen met piri-piri
Gesauteerde kalfszwezerik met gorgonzola en rode uien
Kreeft met chocolade, kardemom en sinaasappelmelk
Geroosterde eend met vijgen en courgette
Geelvintonijn met cajunkorst
Aardbeien met Grand Marnier en mousselinesaus
Braambessenkaastaart
Gegrilde perziken met vanilleroomijs en tequila.
Heldere saffraansoep
Bloemkool-komijnsoep
Geroosterde garnalen met piri-piri
Gesauteerde kalfszwezerik met gorgonzola en rode uien
Kreeft met chocolade, kardemom en sinaasappelmelk
Geroosterde eend met vijgen en courgette
Geelvintonijn met cajunkorst
Aardbeien met Grand Marnier en mousselinesaus
Braambessenkaastaart
Gegrilde perziken met vanilleroomijs en tequila.
Auteur | | Conrad Gallagher |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |