Peru - Hét kookboek

Peru - Hét kookboek

Genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2015

Het alomvattende kookboek van de Peruaanse keuken


Met dit prachtige uitgevoerde, chique kookboek kan iedereen de Peruaanse keuken in huis halen en kennismaken met de gerechten die de Peruanen thuis en in lokale restaurants eten.

De Peruaanse keuken is een van de meest innovatieve en smaakvolle keukens ter wereld. Chef-koks en media van over de hele wereld prijzen de kookkunst van Peruanen de hemel in. De Peruaanse cuisine is net zo rijk en verfijnd als haar ingrediënten en kent invloeden van over de hele wereld, van Spaans en Indiaans tot Afrikaans en Aziatisch.

Peru bevat een gevarieerd scala aan recepten. Van de bekende klassiekers als quinoa, ceviche (rauwe gemarineerde vis) en lomo saltado (gemarineerd sirloinvlees) tot minder bekende gerechten als frejol colado (Peruaanse bonenpudding) en chanfainita (stoofschotel van runderlong).

Gastón Acurio is een Peruaanse kok en kookboekenauteur, en de specialist op dit gebied. Hij heeft internationaal de Peruaanse keuken op de kaart gezet. Acurio is eigenaar van 44 restaurants en heeft in Peru een eigen tv-programma.

Auteur | Gaston Acurio
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9780714869209
Boekomslag voor ISBN: 9789024593729
Boekomslag voor ISBN: 9789021036267
Boekomslag voor ISBN: 9780714870045
Boekomslag voor ISBN: 9789055019199
Boekomslag voor ISBN: 9789059568433


Boekn ©