Echt eten 2 - Als Jon in Frankrijk
Als Jon in Frankrijk
In Als Jon in Frankrijk neemt Jonathan je mee naar het Zuidwesten van Frankrijk, waar hij je voorstelt aan Sandra en Santi, twee bijzondere vrienden. Zij werken nauw samen met de natuur en hun manier van leven geeft hem nieuw inzicht en inspireert Jonathan tot het creƫren van ruim honderd prachtige gerechten met groente in de hoofdrol. Klassieke gerechten worden op eigentijdse wijze ingevuld. Jonathan leert je bovendien hoe je je eigen oogst kunt produceren door het aanleggen van een eigen vierkantemeter-moestuin. Ervaar de kwaliteit van geluk uit je eigen tuin!
Jonathan Karpathios is een bijzondere chef in Nederland. In zijn keuken laat hij zich leiden door de oogst van de dag, afkomstig uit zijn kwekerij of tuinen. Naast dat hij eigenaar is van zijn restaurant Vork & Mes in Hoofddorp, is hij bovenal ambassadeur van de natuur. Hij geeft TED-talks, is te zien in het programma Van Hollandse Bodem bij de EO en won voor zijn eerste boek Echt Eten de Gouden Garde-publieksprijs.
Specificaties:
Taal: Nederlands
Bindwijze: hardcover
Verschijningsdatum: januari 2015
Druk: 1e druk
Afmetingen: 25,6 x 21,5 x 3,2 cm
Aantal pagina's: 296 pagina's
Illustraties: met illustraties
ISBN13: 9789045204185
Auteur: Jonathan Karpathios
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
In Als Jon in Frankrijk neemt Jonathan je mee naar het Zuidwesten van Frankrijk, waar hij je voorstelt aan Sandra en Santi, twee bijzondere vrienden. Zij werken nauw samen met de natuur en hun manier van leven geeft hem nieuw inzicht en inspireert Jonathan tot het creƫren van ruim honderd prachtige gerechten met groente in de hoofdrol. Klassieke gerechten worden op eigentijdse wijze ingevuld. Jonathan leert je bovendien hoe je je eigen oogst kunt produceren door het aanleggen van een eigen vierkantemeter-moestuin. Ervaar de kwaliteit van geluk uit je eigen tuin!
Jonathan Karpathios is een bijzondere chef in Nederland. In zijn keuken laat hij zich leiden door de oogst van de dag, afkomstig uit zijn kwekerij of tuinen. Naast dat hij eigenaar is van zijn restaurant Vork & Mes in Hoofddorp, is hij bovenal ambassadeur van de natuur. Hij geeft TED-talks, is te zien in het programma Van Hollandse Bodem bij de EO en won voor zijn eerste boek Echt Eten de Gouden Garde-publieksprijs.
Specificaties:
Taal: Nederlands
Bindwijze: hardcover
Verschijningsdatum: januari 2015
Druk: 1e druk
Afmetingen: 25,6 x 21,5 x 3,2 cm
Aantal pagina's: 296 pagina's
Illustraties: met illustraties
ISBN13: 9789045204185
Auteur: Jonathan Karpathios
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Auteur | | Jonathan Karpathios |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |