De wijn-spijsbijbel

De wijn-spijsbijbel

Een onmisbaar standaardwerk voor iedereen die graag wijn en eten combineert, met bonushoofdstuk over Nederlandse wijnen

Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet dat een goede wijn-spijscombinatie een diner kan maken of breken. Maar hoe kies je de ultieme wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn? Voor Victoria Moore, vinologe en smaakexpert, is het combineren van eten en wijn een creatieve ontdekkingstocht. Op sprankelende wijze gidst ze je door de wondere wijnwereld en vertelt ze welke combinaties goed werken én waarom. Welke wijn drink je bij pure chocolade, waarom past witte wijn vaak beter bij de kaasplank dan rode en waarom zijn chili, knoflook en citroen ‘gamechangers’?<\p>

De wijn-spijsbijbel’ staat boordevol informatie en inspiratie. Het daagt je uit om nieuwe combinaties uit te proberen en is een onmisbaar standaardwerk voor iedereen die graag wijn en eten combineert. Met een extra hoofdstuk over de wijnen van de Lage Landen door Niek Beute.<\p>


Auteur | Victoria Moore
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenwereld logo libris logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789083012414
Boekomslag voor ISBN: 9789461431363
Boekomslag voor ISBN: 9789045214900
Boekomslag voor ISBN: 9781784724030
Boekomslag voor ISBN: 9789028979871
Boekomslag voor ISBN: 9789043928571




Boekn ©