Fruit en groenten inmaken

Fruit en groenten inmaken

Door verse vruchten en groenten op de juiste manier te conserveren kunt u het hele jaar door genieten van lekkers uit de voorraadkast! Maar hoe begint u eraan? Hoeveel suiker moet er in jam? Hoelang kunt u in azijn ingelegde groente bewaren? Hoe werken melkzuurbacteriƫn optimaal? Dit boek frist de kennis van onze voorouders over inmaakmethoden op. U leest hoe u fruit en groenten kunt drogen, kunt inleggen in olie of azijn, hoe u jam, siroop, chutney of gelei maakt. Ga aan de slag en vul uw kast met heel veel lekkers, zoals rodebessengelei, frambozenjam, gepekelde augurken, pompoenchutney, appelmoes, aardbeiensiroop, pruimen in cognac, pickles van zomergroente, peren in siroop... Proef de heerlijke smaak van zelfbereide conserven!

Auteur | Ulla Karlstrom
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044749557
Boekomslag voor ISBN: 9789044763768
Boekomslag voor ISBN: 9789044749212
Boekomslag voor ISBN: 0733991806688
Boekomslag voor ISBN: 9789048866489
Boekomslag voor ISBN: 9789038808826


Boekn ©