Tijd voor een barbecue
Wie houdt er niet van barbecueën, van vlammen, rook en de verleidelijke geuren van lekker gekruid vlees dat ligt te sissen op de hete bakplaat of grill? Het is de perfecte manier om samen te zijn met familie of vrienden en te genieten van buiten koken en eten.
In dit boek deelt de Australische chef-kok Ross Dobson zijn favoriete recepten, waaronder klassiekers als gemarineerde spareribs, vurige kippendijen of gehaktballen, maar ook iets exotischer gerechten als lamsspiesen met yoghurtmarinade of Marokkaanse kwartels, én creatieve gerechten met vis en schaaldieren of groenten.
In het boek staan tips voor het beste bakresultaat op de barbecue en een scala aan heerlijke specerijenmengsels en marinades om ervoor te zorgen dat uw volgende barbecue inslaat als een bom!
In dit boek deelt de Australische chef-kok Ross Dobson zijn favoriete recepten, waaronder klassiekers als gemarineerde spareribs, vurige kippendijen of gehaktballen, maar ook iets exotischer gerechten als lamsspiesen met yoghurtmarinade of Marokkaanse kwartels, én creatieve gerechten met vis en schaaldieren of groenten.
In het boek staan tips voor het beste bakresultaat op de barbecue en een scala aan heerlijke specerijenmengsels en marinades om ervoor te zorgen dat uw volgende barbecue inslaat als een bom!
Auteur | | Ross Dobson |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |