Groot handboek soepen
Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap
Franse bouillabaisse, kippensoep met asperges, winterse uiensoep met brood, gazpacho met inktvis, kervelsoep met gerookte zalm, Japanse noedelsoep, aardappelroomsoep met kwarteleitjes, heldere ossenstaartconsommé...
In dit dikke handboek vindt u recepten voor de meest verschillende soepen: van lichte en heldere bouillon tot rijk gevulde maaltijdsoep, van een koud en verfrissend zomersoepje tot dampende en verwarmende wintersoep, van eenvoudige groentesoep tot verfijnde creaties met vis, vlees of zeevruchten, van een klassiek recept van bij ons tot verrassende soepvariaties uit verre landen...
Er is ook een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals fond of fumet bereiden, soepen binden, croutons maken, groente fijnsnijden... Tussendoor krijgt u ook waardevolle informatie over dessertsoepen op basis van fruit, over ingrediënten die als soepvulling kunnen dienen of over broodvarianten om erbij te serveren.
Kortom, dit boek is onmisbaar voor elke soepliefhebber en fijnproever!
Auteur | | Claudia Bruckmann |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |