Groot handboek bakken

Groot handboek bakken

Ingrediënten, baktechnieken en recepten
Aardbeientaart, chocoladesoufflé, bosbessenvlaai, lange vingers, kersenmuffins, profiteroles, croissants, kaaskoekjes, ham-groentetaart, olijvenbrood… In dit lijvige handboek staan recepten voor koekjes, cake, vruchtentaart, taarten en klein gebak met vulling, kwarktaart, zoete ovenschotels en soufflé… Kortom, zoete lekkerbekken kunnen hun hart ophalen. Daarnaast staan er ook recepten in voor hartig gebak uit de oven en allerlei grote en kleine broodsoorten. Bij elk recept wordt stap voor stap beschreven hoe u te werk moet gaan. Vooraan in het boek krijgt u een overzicht van de meest gebruikte ingrediënten om mee te bakken en een hoofdstuk met de basisrecepten voor het maken van deeg en beslag, vullingen en glazuur. Tussendoor krijgt u ook extra informatie over bakgereedschap, bakvormen, maten en gewichten, meelsoorten en bakaroma's. Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van lekkers uit de oven houdt!

Auteur | Teubner
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789065900906
Boekomslag voor ISBN: 9789044744149
Boekomslag voor ISBN: 9789056159313
Boekomslag voor ISBN: 9789000349920
Boekomslag voor ISBN: 9789023011835
Boekomslag voor ISBN: 9783833823275


Boekn ©