Basishandboek bakken
Hoe maakt u een kraaklekkere meringue of een luchtige biscuit?
Wat is het geheim van perfecte crème anglaise?
Op welk manier hanteert u een spuitzak voor het mooiste resultaat?
Hoe maakt u in een oogwenk taartglazuur?
In dit boek vindt u alle onmisbare basisrecepten voor verschillende soorten deeg en beslag, romige vullingen, glazuur en garneringen van chocolade en fruit. Het bakken van taarten, koekjes, cakes en brood zal geen geheimen meer voor u hebben!
Behalve de belangrijkste baktechnieken krijgt u een heleboel klassieke en originele recepten. Ga aan de slag en geniet van zelfgebakken chocolade-truffeltaart, boterkoekjes, fruitige kwarktaart, citroensoufflé of brioches.
Kortom, dit boek is een must-have voor elke thuisbakker!
Wat is het geheim van perfecte crème anglaise?
Op welk manier hanteert u een spuitzak voor het mooiste resultaat?
Hoe maakt u in een oogwenk taartglazuur?
In dit boek vindt u alle onmisbare basisrecepten voor verschillende soorten deeg en beslag, romige vullingen, glazuur en garneringen van chocolade en fruit. Het bakken van taarten, koekjes, cakes en brood zal geen geheimen meer voor u hebben!
Behalve de belangrijkste baktechnieken krijgt u een heleboel klassieke en originele recepten. Ga aan de slag en geniet van zelfgebakken chocolade-truffeltaart, boterkoekjes, fruitige kwarktaart, citroensoufflé of brioches.
Kortom, dit boek is een must-have voor elke thuisbakker!
Auteur | | Claudia Bruckmann |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |