Keukenkruiden van A tot Z

Keukenkruiden van A tot Z



De verschillende soorten en hun eigenschappen - heerlijke recepten en gebruik in de keuken - zelf kruiden kweken - geneeskrachtige werking.





Kruiden verrijken uw gerechten met hun unieke smaak en hun onvergelijkbare geur. Maar weet u welk kruid past bij welk gerecht? Weet u of u een bepaald kruid het best vers of gedroogd kunt gebruiken? En wanneer ontplooien de kruiden hun volle aroma? Deze gids helpt u kruiden te herkennen en een juiste keuze te maken uit het grote aanbod dat op onze markt aanwezig is. Verschillende kruiden worden in detail besproken: het gebruik in de keuken, de smaak, de oorsprong, de teelt, de oogst en de medische eigenschappen. Bovendien staat bij elk kruid telkens een smakelijk recept. Een gids om steeds bij de hand te hebben in de keuken!







Auteur | H. Seehusen
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044761061
Boekomslag voor ISBN: 9789048319596
Boekomslag voor ISBN: 9789045200644
Boekomslag voor ISBN: 9789082315202
Boekomslag voor ISBN: 9789064078989
Boekomslag voor ISBN: 9789044754698


Boekn ©