Grote Barbecue Kookboek
Originele, eenvoudig te bereiden gerechten met vlees, vis, groenten en fruit, voor een heerlijke barbecue met familie en vrienden! Zomer- en winterbarbecue
Wie barbecue zegt, denkt spontaan aan lange, warme avonden waarop je gezellig samen met familie of vrienden met volle teugen geniet van zomerse gerechten en een paar koele flessen wijn. In het eerste deel van dit boek vindt u een uitgebreid buffet van traditionele en originele barbecuerecepten met verse seizoensproducten, van de klassieke vlees- en visgerechten tot recepten met groenten, fruit en kaas. Wat dacht u van heerlijk frisse zalmspiesjes met laurier en citroen of gegrilde geitenkaasjes met specerijen? Als u de gelukkige eigenaar van een open haard bent, kunt u ook tijdens de wintermaanden moeiteloos het plezier van een barbecue in huis halen. In het tweede deel krijgt u naast een heleboel hartverwarmende wintergerechten, zoals konijnspiesjes met hazelnoten of lamskarbonaden met gedroogde abrikozen, de nodige uitleg over hoe u de open haard precies als een barbecue binnenshuis kunt gebruiken. Voorzien van een handig register om naar recepten te zoeken op basis van ingrediënten en geïllustreerd met veel verrukkelijke foto´s is Het grote barbecuekookboek een compleet en waardevol receptenboek dat thuishoort in de keuken van elke barbecueliefhebber!
Wie barbecue zegt, denkt spontaan aan lange, warme avonden waarop je gezellig samen met familie of vrienden met volle teugen geniet van zomerse gerechten en een paar koele flessen wijn. In het eerste deel van dit boek vindt u een uitgebreid buffet van traditionele en originele barbecuerecepten met verse seizoensproducten, van de klassieke vlees- en visgerechten tot recepten met groenten, fruit en kaas. Wat dacht u van heerlijk frisse zalmspiesjes met laurier en citroen of gegrilde geitenkaasjes met specerijen? Als u de gelukkige eigenaar van een open haard bent, kunt u ook tijdens de wintermaanden moeiteloos het plezier van een barbecue in huis halen. In het tweede deel krijgt u naast een heleboel hartverwarmende wintergerechten, zoals konijnspiesjes met hazelnoten of lamskarbonaden met gedroogde abrikozen, de nodige uitleg over hoe u de open haard precies als een barbecue binnenshuis kunt gebruiken. Voorzien van een handig register om naar recepten te zoeken op basis van ingrediënten en geïllustreerd met veel verrukkelijke foto´s is Het grote barbecuekookboek een compleet en waardevol receptenboek dat thuishoort in de keuken van elke barbecueliefhebber!
Auteur | | Monique Pivot |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |