Kookboek Van Nrc Handelsblad
Tot de best gelezen en meest uitgeknipte rubrieken van NRC Handelsblad behoort de kookrubriek 'Recept', die dagelijks gevuld wordt door Florine Boucher, Annelène van Eijndhoven, Kim Maclean en Anne Scheepmaker.
Het kookboek van NRC Handelsblad is hun nieuwste bijdrage aan een gestaag groeiende reeks van succesvolle kookboeken. Van borrelhap tot luxe dessert geven zij een compleet aanbod voor de eettafel.
Populaire gerechten staan naast de nieuwste trends op kookgebied. In meer dan 300 recepten reist de culinaire lezer langs torentjes van zalmmousse met bieslooksaus, cheddarsoep met ham en geroosterde paprika, lamsschenkels met artisjokken en erwtjes, crostini met eendenlever, kalkoenfilet met geitenkaas en salsa en clafoutis met mango.
Het kookboek van NRC Handelsblad is een tongstrelend, zinneprikkelend kookboek, bestemd voor iedereen die van koken en lekker eten houdt.
Het kookboek van NRC Handelsblad is hun nieuwste bijdrage aan een gestaag groeiende reeks van succesvolle kookboeken. Van borrelhap tot luxe dessert geven zij een compleet aanbod voor de eettafel.
Populaire gerechten staan naast de nieuwste trends op kookgebied. In meer dan 300 recepten reist de culinaire lezer langs torentjes van zalmmousse met bieslooksaus, cheddarsoep met ham en geroosterde paprika, lamsschenkels met artisjokken en erwtjes, crostini met eendenlever, kalkoenfilet met geitenkaas en salsa en clafoutis met mango.
Het kookboek van NRC Handelsblad is een tongstrelend, zinneprikkelend kookboek, bestemd voor iedereen die van koken en lekker eten houdt.
Auteur | | F. Boucher |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |