De perfecte pastaformule

De perfecte pastaformule

Er bestaan meer dan driehonderd pastavormen, die allemaal hun eigen geschiedenis hebben, een verhaal dat het waard is om te vertellen. De vormen zijn in samenhang met de smaken en geuren van lokale ingredienten ontstaan. De perfecte combinatie van de vorm en de ingredienten van de saus zal een subliem gerecht opleveren. In De perfecte pastaformule staan meer dan honderd authentieke, tongstrelende recepten van de toonaangevende Engelse chef Jacob Kenedy. De adembenemende zwart-witillustraties zijn van grafisch ontwerpster Caz Hildebrand. Ook wordt de geschiedenis en de filosofie achter de heerlijkste pastagerechten uit heel Italie onthuld. In De perfecte pastaformule gaan grafisch ontwerp en eten op een opvallende manier samen en kom je alles te weten over hoe je pasta kunt bereiden en genieten als een echte Italiaan. Het naslagwerk voor in de keuken - de klassieker onder de kookboeken

Auteur | Caz Hildebrand
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789045222615
Boekomslag voor ISBN: 9789048836901
Boekomslag voor ISBN: 9789048320738
Boekomslag voor ISBN: 9789036639231
Boekomslag voor ISBN: 9789463549073
Boekomslag voor ISBN: 9789464042207


Boekn ©