Het ramadan kookboek
Wat eet je bij de Iftar? 115 heerlijke voedzame recepten , waaronder harira, en zoetigheden als gevulde choco-dadels en knapperige sesam-tahinkoekjes. Voor ramadan, Eid en andere feestmomenten.
Tradities en tijd met elkaar aan tafel zijn en blijven belangrijk. Met Het ramadan kookboek met 115 heerlijke recepten voor Ramadan maar ook voor Eid al-Fitr (Suikerfeest) en Eid al-Adha (Offerfeest) is er nu – eindelijk! – ook een inspirerend kookboek voor de islamitische feestdagen. Van harira en kipbastilla tot samosa’s, vol gezonde en voedzame maaltijden. Met de geweldige recepten van Mounir Toub, om heerlijk zelf uit te koken of om cadeau te geven!
“Ik hoop dat de voedzame recepten uit dit boek je zullen helpen. Van suhoor tot iftar en Eid, er is voor ieder wat wils.”
– Mounir Toub
Met medewerking van onder meer Ahmed Aboutaleb (burgemeester Rotterdam), acteur Walid Benmbarek, Keuken van Sou, profvoetbalster Sabrine Ellouzi, voetballer Soufiane Touzani en woordkunstenaar Derek Otte.
Het ramadan kookboek bevat de lekkerste recepten uit Mounirs eerdere kookboeken Lekker Arabisch, Vega Arabisch en Snel Arabisch en geeft daarnaast antwoord op de zestien meest gestelde vragen over de ramadan.
***“Champions League-***koken, zonder 90 minuten in de keuken hoeven te staan- ” – Soufiane Touzani
“Een culinair avontuur, waarbij smaakexplosies en verrassende combinaties samenkomen” – Robert J.K. Kranenborg
“Niet alleen een onmisbare schat tijdens de ramadan, maar ook een kostbare aanvulling voor elke dag.” - Healthy Sisters
Auteur | | Mounir Toub |
Taal | | Nederlands |
Type | | E-book |
Categorie | | Kookboeken |