Zuurkool!
Zuurkool is een typische wintergroente. Negenennegentig van de honderd keer wordt ze gegeten als stamppot-zuurkool-met-worst. Maar deze groente, die friszuur van smaak, licht verteerbaar en zeer rijk aan vitamine C is, heeft veel meer mogelijkheden.
Zuurkool! laat iedereen nader kennismaken met zuurkool. Met zuurkool is namelijk vrijwel alles mogelijk: soepen, salades, voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten en taarten.
Zuurkool! behandelt onder meer de geschiedenis, de medische toepassingsmogelijkheden en het zelf maken van zuurkool. Verder bevat het veel recepten van bijzondere smakelijke, eenvoudig te bereiden, maar ook moeilijker gerechten, alle voorzien van vlees-, kruiden- en wijnadviezen.
Zuurkool! laat iedereen nader kennismaken met zuurkool. Met zuurkool is namelijk vrijwel alles mogelijk: soepen, salades, voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten en taarten.
Zuurkool! behandelt onder meer de geschiedenis, de medische toepassingsmogelijkheden en het zelf maken van zuurkool. Verder bevat het veel recepten van bijzondere smakelijke, eenvoudig te bereiden, maar ook moeilijker gerechten, alle voorzien van vlees-, kruiden- en wijnadviezen.
Auteur | | W. Meij |
Taal | | Nederlands |
Type | | Onbekende bindwijze |
Categorie | | Kookboeken |