Only the best
Een schitterend boek van een Frans-Engelse topkok
In 1967 opende Michel Roux met zijn broer Albert het beroemde Le gavroche in Londen. Daarna volgden enkele andere restaurants met daarbij The Waterside Inn in Bray waar Roux drie Michelin sterren verwierf. Michel Roux hoort in de top tien van Europese chef-koks. Hij verscheen in enkele BBC-tv-series.
Martin Brigdale is een van de meest vooraanstaande food-fotografen in Engeland en is eveneens een begaafd kok. Voor het boek Sauzen ontving hij de Glenfiddich Visual Award.
In Only the best geeft sterrenkok Roux zijn geheimen prijs in een honderdtal heerlijke en moderne gerechten. In dit boek geeft hij simpele en toch bijzondere gerechten die in onze informele levensstijl passen. Waar nodig zijn de gerechten stap voor stap afgebeeld om de technieken uitgebreid te belichten.
De receptuur is ingedeeld in thema’s: sauzen en marinades, flensjes en soufflés, gestoomde en gepocheerde gerechten; gebakken gerechten en gebak. Ook wordt aandacht besteed aan ingrediënten en keukengerei.
· Voorzien van 175 foto’s van kooktechnieken en 60 receptfoto’s
· Met veel informatie over klassieke en moderne kooktechnieken
· Schitterende stap-voor-stap foto’s die veel recepten begeleiden
Meer dan 700 Britse chefs werden opgeleid in de Roux-keuken!
In 1967 opende Michel Roux met zijn broer Albert het beroemde Le gavroche in Londen. Daarna volgden enkele andere restaurants met daarbij The Waterside Inn in Bray waar Roux drie Michelin sterren verwierf. Michel Roux hoort in de top tien van Europese chef-koks. Hij verscheen in enkele BBC-tv-series.
Martin Brigdale is een van de meest vooraanstaande food-fotografen in Engeland en is eveneens een begaafd kok. Voor het boek Sauzen ontving hij de Glenfiddich Visual Award.
In Only the best geeft sterrenkok Roux zijn geheimen prijs in een honderdtal heerlijke en moderne gerechten. In dit boek geeft hij simpele en toch bijzondere gerechten die in onze informele levensstijl passen. Waar nodig zijn de gerechten stap voor stap afgebeeld om de technieken uitgebreid te belichten.
De receptuur is ingedeeld in thema’s: sauzen en marinades, flensjes en soufflés, gestoomde en gepocheerde gerechten; gebakken gerechten en gebak. Ook wordt aandacht besteed aan ingrediënten en keukengerei.
· Voorzien van 175 foto’s van kooktechnieken en 60 receptfoto’s
· Met veel informatie over klassieke en moderne kooktechnieken
· Schitterende stap-voor-stap foto’s die veel recepten begeleiden
Meer dan 700 Britse chefs werden opgeleid in de Roux-keuken!
Auteur | | Michel Roux |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |