Voedsel
Wist u dat in ons land elk jaar maar liefst twee miljoen ziektegevallen voorkomen door onzorgvuldigheid bereid voedsel? Met diarree, braken of hoofdpijn als gevolg? Een voedselvergiftiging is erg hinderlijk en kan ook ernstige gevolgen hebben. En voor bepaalde groepen (baby's, zwangeren, zieken en ouderen) zo'n vergiftiging is zelfs gevaarlijk. Het is goed te weten dat u thuis heel wat maatregelen kunt nemen om dit te voorkomen. Bijvoorbeeld door rauw vlees en groente apart te bereiden, en niet samen, zoals de foto op het omslag laat zien.
Dit boek vertelt u hoe u veilig met de bereiding, bewaring en consumptie van voedsel omgaat, zodat u met een gerust hart aan tafel kunt gaan.
Dit boek vertelt u hoe u veilig met de bereiding, bewaring en consumptie van voedsel omgaat, zodat u met een gerust hart aan tafel kunt gaan.
Auteur | | Georgie Dom |
Taal | | Nederlands |
Type | | Onbekende bindwijze |
Categorie | | Kookboeken |