Creaties Van Een Meesterchef
Het boek 'Creaties van een meesterchef' volgt de vier seizoenen. In elk hoofdstuk wordt eerst uitgebreid aandacht besteed aan de ingrediënten die in het seizoen een belangrijke rol spelen. Ramsay vertelt in het boek uitgebreid waarom hij een voorkeur heeft voor die specifieke producten, geeft culinaire tips en suggesties voor goede combinaties en daarna volgt een scala aan heerlijke recepten. Wat te denken van Doperwtensoep, Salade van wilde eend met hazelnotendressing of Kersensoep met karamel-balsamicoijs.
Gordon is voortdurend op zoek naar nieuwe smaakbelevingen en experimenteert met nieuwe en vernieuwende combinaties. Deze zijn altijd gebaseerd op de beste producten van het seizoen. Lamsvlees, sappige abrikozen en roze rabarber in het voorjaar en wilde zalm en geurige perziken in de zomer. In de herfst is het tijd voor goudgele pompoen, knapperige appels en wild, in de winter wordt naar hartelust gekookt met verfrissende citrusvruchten, stevige koolraap en oesters van de eigen kust. De schitterende foto's van producten en recepten maken dit een begerenswaardig driesterrenkookboek.
Gordon is voortdurend op zoek naar nieuwe smaakbelevingen en experimenteert met nieuwe en vernieuwende combinaties. Deze zijn altijd gebaseerd op de beste producten van het seizoen. Lamsvlees, sappige abrikozen en roze rabarber in het voorjaar en wilde zalm en geurige perziken in de zomer. In de herfst is het tijd voor goudgele pompoen, knapperige appels en wild, in de winter wordt naar hartelust gekookt met verfrissende citrusvruchten, stevige koolraap en oesters van de eigen kust. De schitterende foto's van producten en recepten maken dit een begerenswaardig driesterrenkookboek.
Auteur | | Ramsay |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |