De Zuid-Franse keuken. Een culinaire reis langs de Côte d'Azur, de Provence en de Languedoc-Roussillion
De Frans-mediterrane kust is ongeveer 540 kilometer lang: van de citroenbomen aan de Italiaanse grens tot de ansjovishandelaars aan de Spaanse grens, langs geurige olijfolie, uitstekende wijnen, smakelijke worst en verse oesters, dwars door drie regio's die allemaal hun eigen identiteit hebben. In dit prachtig geïllustreerde boek gaat u op culinaire reis door drie streken: de Provence, de Cote d'Azur en de Languedoc-Roussillon.
Klassiekers als ratatouille, bouillabaisse en chocolademousse worden afgewisseld met verfijnde nieuwe gerechten zoals venusschelpen in peterseliesaus, geitenkaasterrine met paprikacoulis en lavendelcreme met frambozen...
Dit boek is ook verschenen onder de titel: De Frans-Mediterrane Keuken
Klassiekers als ratatouille, bouillabaisse en chocolademousse worden afgewisseld met verfijnde nieuwe gerechten zoals venusschelpen in peterseliesaus, geitenkaasterrine met paprikacoulis en lavendelcreme met frambozen...
Dit boek is ook verschenen onder de titel: De Frans-Mediterrane Keuken
Auteur | | Jorg Zipprick |
Taal | | Nepalees |
Type | | Hardcover |
Categorie | |