De Zuid-Franse keuken. Een culinaire reis langs de Côte d'Azur, de Provence en de Languedoc-Roussillion

De Zuid-Franse keuken. Een culinaire reis langs de Côte d'Azur, de Provence en de Languedoc-Roussillion

De Frans-mediterrane kust is ongeveer 540 kilometer lang: van de citroenbomen aan de Italiaanse grens tot de ansjovishandelaars aan de Spaanse grens, langs geurige olijfolie, uitstekende wijnen, smakelijke worst en verse oesters, dwars door drie regio's die allemaal hun eigen identiteit hebben. In dit prachtig geïllustreerde boek gaat u op culinaire reis door drie streken: de Provence, de Cote d'Azur en de Languedoc-Roussillon.
Klassiekers als ratatouille, bouillabaisse en chocolademousse worden afgewisseld met verfijnde nieuwe gerechten zoals venusschelpen in peterseliesaus, geitenkaasterrine met paprikacoulis en lavendelcreme met frambozen...


Dit boek is ook verschenen onder de titel: De Frans-Mediterrane Keuken

Auteur | Jorg Zipprick
Taal | Nepalees
Type | Hardcover
Categorie |

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044708769
Boekomslag voor ISBN: 9789044730111
Boekomslag voor ISBN: 9789059201224
Boekomslag voor ISBN: 9789048818945
Boekomslag voor ISBN: 9789060470312
Boekomslag voor ISBN: 9783257239997


Boekn ©