Aspergekookboek

Aspergekookboek

In deze zeer verzorgde uitgave presenteren auteur Wiel Basten en chef-kok Herman van Ham meer dan tweehonderd verrassende manieren om asperges smakelijk op tafel te brengen. Superlatieven als 'de koningin der groenten' en 'het witte goud' geven al aan dat het hier om een bijzondere groente gaat. En bijzonder zijn ook de gerechten die ermee worden bereid.
Toch zijn ze niet moeilijk te bereiden. Zorgvuldig samengesteld geeft dit boek een keur van eenvoudige, maar ook van zeer verfijnde recepten. Asperges in voorgerechten, in soepen, cocktails, salades, als hoofdgerecht met vlees, wild en vis. De nieuwste ontwikkeling is het gebruik van asperges in de oosterse keuken en ook daarvan zijn recepten opgenomen. Het malse karakter en de aparte smaak van asperges geven aan elk gerecht een feestelijk tintje.
Met Het aspergekookboek brengt u dat feest ook op tafel.

Auteur | Wiel Basten
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789077692318
Boekomslag voor ISBN: 9789461432094
Boekomslag voor ISBN: 9789044745634
Boekomslag voor ISBN: 9789044734522
Boekomslag voor ISBN: 9789054266167
Boekomslag voor ISBN: 9789059641884


Boekn ©