de Kook encyclopedie
Kiezen, klaarmaken, snijden, koken, sudderen, garneren, bewonderen, proeven.
Van voor- tot nagerecht: In dit boek vindt u talloze recepten voor complete maaltijden voor het hele gezin.
- bijna 700 recepten in 12 rijk geïllustreerde hoofdstukken
- een grote keuze uit gerechten voor feestelijke gelegenheden
- veel recepten van maaltijden die eenvoudig en snel te bereiden zijn
- tips om de dagelijkse maaltijden een extra dimensie en een nieuwe smaak te geven
- originele ideeën voor het serveren van salades, vlees- en visgerechten en desserts.
Van voor- tot nagerecht: In dit boek vindt u talloze recepten voor complete maaltijden voor het hele gezin.
- bijna 700 recepten in 12 rijk geïllustreerde hoofdstukken
- een grote keuze uit gerechten voor feestelijke gelegenheden
- veel recepten van maaltijden die eenvoudig en snel te bereiden zijn
- tips om de dagelijkse maaltijden een extra dimensie en een nieuwe smaak te geven
- originele ideeën voor het serveren van salades, vlees- en visgerechten en desserts.
Auteur | | |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | |