Praktisch koken encyclopedie
Koken is een kwestie van hartstocht, van ervaring, techniek en fantasie.
De bereiding van een goede maaltijd begint op de markt en in de tuin. Daar ook begint de 'Praktisch koken encyclopedie'. Een culinaire gids die u - in tegenstelling tot de vele gewone kookboeken boordevol recepten - nu eens tot in het allerkleinste detail vertelt hoe u kookt met fantastische resultaten, hoe u perfecte producten herkent en hoe u eenvoudige procedures als hakken, in plakken snijden, fileren, opbinden, larderen, in en uit een vorm doen, voorsnijden en opdienen onder de knie krijgt. Alles komt uitvoerig aan bod: van braden, bakken, grilleren en frituren, tot sauteren, smoren, koken, pocheren en stomen. Deze magistrale kookwijzer, met meer dan 100 illustratieve recepten, maakt van u een ware meesterkok! Met ruim 1000 stap-voor-stap foto's!
De bereiding van een goede maaltijd begint op de markt en in de tuin. Daar ook begint de 'Praktisch koken encyclopedie'. Een culinaire gids die u - in tegenstelling tot de vele gewone kookboeken boordevol recepten - nu eens tot in het allerkleinste detail vertelt hoe u kookt met fantastische resultaten, hoe u perfecte producten herkent en hoe u eenvoudige procedures als hakken, in plakken snijden, fileren, opbinden, larderen, in en uit een vorm doen, voorsnijden en opdienen onder de knie krijgt. Alles komt uitvoerig aan bod: van braden, bakken, grilleren en frituren, tot sauteren, smoren, koken, pocheren en stomen. Deze magistrale kookwijzer, met meer dan 100 illustratieve recepten, maakt van u een ware meesterkok! Met ruim 1000 stap-voor-stap foto's!
Auteur | | Richard Olney |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |