Eten Is Een Ambacht

Eten Is Een Ambacht

Naast vijftig nieuwe, praktische en vermakelijke stukken over voedingsmiddelen, waar Johannes van Dam al drie succesvolle boeken mee gevuld heeft (,i>Alles warm, Alles moet op en De tafel van tien), bevat Eten is een ambacht de ins en outs van 25 gerechten - van aardappelpuree en bouillabaisse tot brandade en wentelteef. Alles werd genoteerd vanuit de gedachte dat het het mooiste is te koken zonder recept, op basis van kennis en intuïtie. Daarnaast vertelt hij van alles over dranken, keukenmaterialen en tafelgereedschap. Op informatieve maar altijd prikkelende en verrassend smakelijke toon stelt Johannes van Dam voor eens en altijd vast dat eten een ambacht is - maar wel het leukste dat bestaat. "De manier waarop Van Dam over eten schrijft is voorbeeldig: met veel eruditie, wetenschappelijke nieuwsgierigheid, een groot gevoel voor humor en een elegante manier van formuleren." - Rudy Kousbroek in NRC Handelsblad "Amusant, informatief en bovendien nog smakelijk ook." - Leeuwarder Courant

Auteur | Johannes van Dam
Taal | Nederlands
Type | Onbekende bindwijze
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789038813851
Boekomslag voor ISBN: 9789038814544
Boekomslag voor ISBN: 9789038899824
Boekomslag voor ISBN: 9789062558933
Boekomslag voor ISBN: 9781881337317
Boekomslag voor ISBN: 9781472318527


Boekn ©