Tafel Van Tien
Tien maal tien is honderd en dit boek bevat informatie over honderd verschillende voedingsmiddelen. Ieder onderwerp wordt in tien punten behandeld, waarbij oorsprong, het gebruik in de geschiedenis, warenkennis, houdbaarheid, gebruiksmogelijkheden, smaak, bereidingswijzen en soms ook recepten aan bod komen. Deze onderwerpen staan (genummerd) alfabetisch op volgorde: van aardappel, aardbei, abrikoos en zo verder tot en met zuurkool. Gebundelde teksten die eerder in Het Parool en De Morgen verschenen. Een plezierig leesboek mèt recepten waarin op een duidelijke manier veel wetenswaardigheden en kennis is samengebracht. En met degelijke kennis begint de echte kookkunst pas. Handzaam oblongformaat. Tekst in twee kolommen. Achterin een alfabetisch receptenregister. Goede aanvulling voor openbare bibliotheekcollecties, ook om snel wat op te zoeken. Toptienboek.
Auteur | | J. van Dam |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |