De kunst van simpel koken

De kunst van simpel koken

Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en seizoensproducten centraal staat, een beweging in gang die vandaag de dag nog altijd vele internationale chef-koks inspireert.
In *De kunst van simpel koken<\i> neemt Waters je bij de hand en leert je alles over haar manier van koken. De meer dan 250 recepten zijn eenvoudig, subtiel en rustiek. Van de lekkerste salades tot taarten en ovengerechten. Alles draait om smaak en om het gebruik van goede producten. Kook volgens de volgende simpele maar belangrijke basisrichtlijnen:

Eet lokale en duurzame seizoensproducten
Eet uit eigen tuin
Conserveer, composteer en hergebruik
Kook en eet samen
Eten is bijzonder*


Auteur | Alice Waters
Taal | Nederlands
Type | E-book
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9780307336798
Boekomslag voor ISBN: 9780525561552
Boekomslag voor ISBN: 9780804185295
Boekomslag voor ISBN: 9780770433475
Boekomslag voor ISBN: 9789038813035
Boekomslag voor ISBN: 9781534461413


Boekn ©