Tendens  -   Instructie-/werkboek zelfstandig werkend gastheer

Tendens - Instructie-/werkboek zelfstandig werkend gastheer

In de horeca staan service en dienstverlening hoog in het vaandel. Als gastheer of leidinggevende bediening moet je weten hoe je gasten informeert en adviseert. Kenmerkend voor de methode Tendens Bediening zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Bediening voldoet aan het kwalificatiedossier Bediening.

In het instructie-/werkboek Bediening basisdeel niveau 3-4 zitten alle modules van de niveau 3- en niveau 4-kwalificaties Bediening voor het basisdeel, gerangschikt naar de verblijfsfasen van de gast:
Oriƫntatie op branche en beroep
Mastiek en mise-en-place
Ontvangst
Verblijf
Afscheid
Gastronomie.

Digitale ondersteuning bij de modules van het instructie-/werkboek staat op de website www.tendensbediening.nl. De student vindt hier aanvullende bronnen, films, animaties en weblinks.

Auteur | Boom Beroepsonderwijs
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Onderwijs & Didactiek

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789060539088
Boekomslag voor ISBN: 9789052111070
Boekomslag voor ISBN: 9789060535110
Boekomslag voor ISBN: 9789400217058
Boekomslag voor ISBN: 9789052115283
Boekomslag voor ISBN: 9789037202212


Boekn ©