Tendens keuken - Bronnenboek Resiba 1 en 2 basisdeel

Tendens keuken - Bronnenboek Resiba 1 en 2 basisdeel

Met Tendens Keuken word de student voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.
In dit theorieboek behandelen we alle onderwerpen die de student nodig heeft als medewerker in de keuken. In deel 1 worden onderwerpen behandeld als de horecabranche, productietechnieken in de keuken, veilig werken, voorraadbeheer, voedingsleer, menuleer en algemene beroepsvaardigheden. In deel 2 komen de warenkennis aan bod en de materialen, het gereedschap en apparatuur waar je in de keuken mee werkt.
Resiba deel 1 en 2 kunnen ingezet worden als naslagwerk bij de werkboeken van de lesmethode Tendens Keuken.

Auteur |
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Onderwijs & Didactiek

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789037201642
Boekomslag voor ISBN: 9789060539071
Boekomslag voor ISBN: 9789037245165
Boekomslag voor ISBN: 9780982445105
Boekomslag voor ISBN: 9789037229219
Boekomslag voor ISBN: 9789001882525


Boekn ©