Da's Pas Koken / Hollands

Da's Pas Koken / Hollands

De Nederlandse keuken heeft zich weliswaar laten beinvloeden door de Franse en Duitse keuken, maar staat toch op zichzelf en is uniek. De bereidingswijze is relatief eenvoudig, de ingredienten komen liefst van eigen bodem en wij kiezen graag voor de combinatie aardappel, groente en vlees op ons bord. In dit boek vindt u tientallen heerlijke recepten voor puur hollandse vleesgerechten, visgerechten, salades, bijgerechten en toetjes.

Auteur | Div. Auteurs
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789036617147
Boekomslag voor ISBN: 9789036619974
Boekomslag voor ISBN: 9789036621991
Boekomslag voor ISBN: 9789036618328
Boekomslag voor ISBN: 9789039629567
Boekomslag voor ISBN: 9789461884282


Boekn ©