Curry's

Curry's

Dit boek bevat de meest uiteenlopende curry - gerechten. Ga ermee aan de slag – en raak verliefd op het Indiase smakenpalet. Kerrie vindt zijn oorsprong in het Indiase subcontinent, maar het is niet zo dat al het Indiase eten bereid wordt met de gele kerriepoeder zoals wij dat hier kennen. De aromatische basis voor een reeks verschillende gerechten bekend als ‘curry’s’ wordt gevormd door de saus bereid met een subtiele combinatie van kruiden en specerijen - die een scala aan mogelijkheden bieden om de smaak en het aroma van gerechten met kip, lamsvlees, vis en schaaldieren, groenten en vegetarische gerechten iedere keer weer anders te intensiveren.

Auteur | Onbekend
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059200593
Boekomslag voor ISBN: 9789048308385
Boekomslag voor ISBN: 9781405356268
Boekomslag voor ISBN: 9781903018576
Boekomslag voor ISBN: 9781787134645
Boekomslag voor ISBN: 9781846076145


Boekn ©