Nieuw Europees Kookboek
Dit Europees kookboek is uniek in zijn soort. Nog nooit zijn zoveel internationale topkoks en Michelinsterren in één kookboek bij elkaar gebracht. Elk Europees land binnen de Europese Unie heeft twee topkoks afgevaardigd die ieder twee bijzondere, niet eerder gepubliceerde, gerechten hebben samengesteld. De één heeft voor u twee traditionele gerechten beschreven, de ander juist twee innovatieve. Hun gerechten worden ingeleid door een vooraanstaand culinair schrijver. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een overzicht van de karakteristieke culinaire producten van het land, aangegeven per regio. Een bijzonder kookboek dat u als culinair liefhebber niet mag missen.
De deelnemende landen maken deel uit van de nieuwe, uitgebreide Europese Unie: Cyprus | Malta | Griekenland | Portugal | Spanje | Italië | Slovenië | Hongarije |Slowakije | Oostenrijk | Frankrijk | Luxemburg | Tsjechië | België | Groot-Brittannië | Polen | Nederland | Duitsland | Ierland | Litouwen | Denemarken | Letland | Zweden | Estland | Finland.
De deelnemende landen maken deel uit van de nieuwe, uitgebreide Europese Unie: Cyprus | Malta | Griekenland | Portugal | Spanje | Italië | Slovenië | Hongarije |Slowakije | Oostenrijk | Frankrijk | Luxemburg | Tsjechië | België | Groot-Brittannië | Polen | Nederland | Duitsland | Ierland | Litouwen | Denemarken | Letland | Zweden | Estland | Finland.
Auteur | | J. de Moor |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |