Olie Op Het Pastawater

Olie Op Het Pastawater

Moet er nou wel of geen olie op het water wanneer je pasta kookt? Hoe gaar moet vlees zijn? Welke roomsoort gebruik je waarvoor? Hoe vermijd je klontjes in de saus? Kun je suiker in gebak vervangen door zoetstof? Culinair specialist Onno Kleyn geeft antwoord op deze en nog veel meer culinaire vragen die veel mensen bezighouden. Aan bod komen allerlei kook- en baktechnieken, vragen over smaak, het bewaren van voedsel, aankooptips, praktische handigheidjes en gewoontes in andere landen. Met een uitgebreid register en drie leuke quizzen, om je eigen culinaire kennis te testen! Onno H. Kleyn is culinair journalist. Hij schrijft voor o.a. Seasons en verzorgt wekelijks een aflevering van De Volkskeuken, de culinaire rubriek van de Volkskrant. Kleyn ontving in 1997 de Wina Bornprijs vanwege zijn 'frisse en toegankelijke wijze van schrijven' en zijn diepe kennis van gastronomie en wijn

Auteur | Onno H. Kleyn
Taal | Nederlands
Type | Onbekende bindwijze
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789047515302
Boekomslag voor ISBN: 9789072653130
Boekomslag voor ISBN: 9789029076333
Boekomslag voor ISBN: 9789059568754
Boekomslag voor ISBN: 9789038810768
Boekomslag voor ISBN: 9789059564664


Boekn ©