Inmaken & conserveren
Inmaken en conserveren is het boek over het conserveren van vruchten en groenten. Geniet van de rijkdom van zelfgemaakte pure vruchtenjam, pikante chutney, pittige sambal, relish, zoetzuur, geurige olie en azijn, zoetmakende vruchtensiroop en likeur. Alles bereid zonder conserveermiddel, kleur-, geur- of smaakstof, gewoon puur natuur. Veel jams zijn gemaakt met een minimum aan suiker. Dus zeer geschikt voor iedereen die haar lijn in de gaten wil houden. Alle recepten zijn door de auteurs in eigen keuken bereid. Ook worden recepten gegeven voor bereiding in de magnetron: ideaal voor kleine hoeveelheden. Onverwacht een cadeautje nodig? Nu heeft u altijd een voorraadje persoonlijke geschenken uit de eigen keuken bij de hand. Suggesties voor de verpakking vindt u achter in het boek.
Auteur | | Elisabeth Bakker |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |