Inmaken & conserveren

Inmaken & conserveren

Inmaken en conserveren is het boek over het conserveren van vruchten en groenten. Geniet van de rijkdom van zelfgemaakte pure vruchtenjam, pikante chutney, pittige sambal, relish, zoetzuur, geurige olie en azijn, zoetmakende vruchtensiroop en likeur. Alles bereid zonder conserveermiddel, kleur-, geur- of smaakstof, gewoon puur natuur. Veel jams zijn gemaakt met een minimum aan suiker. Dus zeer geschikt voor iedereen die haar lijn in de gaten wil houden. Alle recepten zijn door de auteurs in eigen keuken bereid. Ook worden recepten gegeven voor bereiding in de magnetron: ideaal voor kleine hoeveelheden. Onverwacht een cadeautje nodig? Nu heeft u altijd een voorraadje persoonlijke geschenken uit de eigen keuken bij de hand. Suggesties voor de verpakking vindt u achter in het boek.

Auteur | Elisabeth Bakker
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789065901057
Boekomslag voor ISBN: 9789044763768
Boekomslag voor ISBN: 9789055136629
Boekomslag voor ISBN: 0733991806688
Boekomslag voor ISBN: 9789038808826
Boekomslag voor ISBN: 9789044749212


Boekn ©