Comfort food
Comfort food staat voor: lekker eten. Comfort laat zich op twee manieren vertalen: gemakkelijk en opbeurend. Het is dus eenvoudig eten met plezier als ingrediënt én als resultaat; pure verwennerij!
Comfort food eet je op die speciale momenten; dat spontane etentje of het zondag-ochtend-ontbijt met je geliefde. Maar ook als zorgeloze individuele maaltijden; een snel ego-diner bij een filmpje op de bank of de tosti tijdens het lezen van de krant.
Door de eenvoudige bereiding is comfort food uitermate geschikt voor het ik-ben-eigenlijk-te-laat-ontbijt en het oh-helemaal-vergeten-ik-krijg-eters-diner.
Neem het allemaal niette strikt, laatje gewoon inspireren. Want op papier zijn recepten slechts woorden, maar op een bord worden ze werkelijkheid.
Birgit Gefken-Laemers is eigenaresse van Gebakken Lucht, een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van innovatieve concepten voor verschillende grote klanten in de voedselindustrie. Daniël Markus is tekstschrijver met veel culinaire expertise. Comfort food is hun eerste kookboek.
Auteur | | B. Gefken-Laemers |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |