Nigella Bijt

Nigella Bijt

Nigella Lawson verstaat niet alleen de kunst om voortreffelijk te koken, maar kan daar ook met verve over schrijven. Haar recepten zijn gevarieerd, van eenvoudig en snel tot traditioneel en uitgebreid. Ze geeft recepten voor bij de televisie, voedzame kindermenu's, menu's voor regenachtige dagen, diners voor een tafel vol gasten en recepten voor een 'slow cook weekend'. En wat te denken van een hoofdstuk als Kitschkoken? In Nigella bijt staan haar inmiddels legendarische recepten voor ham in Coca-Cola, de pastei van oma Lawson en de chocoladewolkentaart. Kortom: veel kookplezier!
Nigella Lawson (1960) is een culinaire en literaire sensatie en wordt beschouwd als een van de beste en invloedrijkste food writers van dit moment. Ze geniet een sterstatus als kok, schrijfster en televisie-persoonlijkheid. Haar eerste boek Hoe te eten werd door iedereen bejubeld en werd uitgeroepen tot kookboek van het jaar. Daarna verscheen Voor altijd zomer, Hoe word ik een goddelijke huisvrouw en Feest.

Auteur | Nigella Lawson
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789025415372
Boekomslag voor ISBN: 9789045043074
Boekomslag voor ISBN: 9780701189358
Boekomslag voor ISBN: 9789025425852
Boekomslag voor ISBN: 9789025411572
Boekomslag voor ISBN: 9789045035383


Boekn ©