De Chinese keuken

De Chinese keuken

Het is geen gewoon kookboek, maar een encyclopedisch overzicht van in het westen verkrijgbare Chinese ingrediënten die essentieel zijn in de authentieke Chinese keuken: van basisvoedingsmiddelen als rijst, olie en soja, tot ongewone, exotische ingrediënten als haaienvinnen en vogelnestjes.

Elk lemma bevat een schat aan informatie: historische achtergrond, medicinale eigenschappen, bijzonderheden over kweek- en productiemethodes, informatie over het kopen en beware en natuurlijk de culinaire gebruiksmogelijkheden. In dit prachtige boek staan meer dan 200 gemakkelijk te maken recepten die de echte Chinese kookkunst vertegenwoordigen en de veelzijdigheid van de ingrediënten illustreren.


Auteur | Deh-Ta Hsiung
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789023016168
Boekomslag voor ISBN: 9789023017080
Boekomslag voor ISBN: 9789021011882
Boekomslag voor ISBN: 9789059564657
Boekomslag voor ISBN: 9789054264101
Boekomslag voor ISBN: 9789038812274


Boekn ©