Basisboek China

Basisboek China

De Chinese keuken staat steeds meer in de belangstelling. Met 'Basisboek China' leer je hoe je de heerlijkste dumplings, loempia's en pekingeend zelf kunt maken. Maar je maakt ook kennis met nieuwe smaken, zoals kip gerookt boven thee en kruiden, en krijgt uitleg over zes manieren om hoisinsaus te gebruiken. Het boek is onderverdeeld in de hoofdstukken Soepen en voorgerechten, Vis en zeevruchten, Kip en eend, Vlees, Groenten en tofu, Noedels en rijst, Zoetigheden en Basisrecepten.

Auteur | Ross Dobson
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789023015512
Boekomslag voor ISBN: 9789023015383
Boekomslag voor ISBN: 9789023014928
Boekomslag voor ISBN: 9789023017080
Boekomslag voor ISBN: 9789059564657
Boekomslag voor ISBN: 9789038812274


Boekn ©