Supergranen en zaden

Supergranen en zaden

Granen en zaden zijn inmiddels meer dan een trend; ze zijn niet meer weg te denken uit onze voeding! In dit boek staan supergranen en zaden centraal - met en zonder gluten. Amy Ruth Finegold legt uit welke verschillende soorten granen en zaden er bestaan en voor welke gerechten ze geschikt zijn. Overal ter wereld worden granen en zaden weer anders gebruikt, wat allerlei spannende internationale recepten oplevert: van boekweitpannenkoeken tot spinaziesmoothies met hennep en van pompoen met gierst tot kokoschiazaadpudding.

Auteur | Amy Ruth Finegold
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048309399
Boekomslag voor ISBN: 9789059565036
Boekomslag voor ISBN: 9789461430892
Boekomslag voor ISBN: 9789012008402
Boekomslag voor ISBN: 9789076927558
Boekomslag voor ISBN: 9789081736206


Boekn ©