Creme brulee

Creme brulee

Crème brûlée is een klassiek nagerecht ¿ het wordt over de hele wereld gegeten. Het is verrukkelijk van smaak en er zijn dan ook maar weinig mensen die weerstand kunnen bieden aan de perfecte knapperige karamellaag en de koele, romige crème eronder. Ontdek met dit boek hoe je zelf eenvoudig de heerlijkste crèmes kunt maken, met allerlei bijzondere smaken.

Naast het recept voor de traditionele crème brûlée vind je in dit boek talloze crèmes, met pistache, praliné en choco-peer bijvoorbeeld.
Andere inspirerende desserts zijn crème caramel, een romig toetje met frambozen en een krokante crème brûlée met chocolade.


Auteur | Isabel Brancq
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789073191839
Boekomslag voor ISBN: 8716963553829
Boekomslag voor ISBN: 9789064164019


Boekn ©