Ff Koken
Lekker ‘snel’ boek vol recepten voor streetfood en snelle hapjes, variërend van sushi en saté tot Afrikaanse friet van zoete aardappel. Met heerlijke ‘multiculti'-gerechten die in elk land anders worden bereid – zoals Hollandse pompoensoep en api zapollo (pompoensoep uit Mexico), of three bean salad en de Spaanse bonensaladevariant die als tapa wordt gegeten.
Het zijn makkelijk zelf te bereiden gerechten met veel handige tips, een stap-voor-stapuitleg en weetjes voor jeugdige koks.
Mezze en tapas: van tortilla tot gambas al ajillo en van kheere ka raita tot three bean salad.
Soep: spannende soepjes als noodle soup, cascadilla, gazpacho en koude komkommersoep.
Pannenkoeken: van het basisrecept voor pannenkoeken tot Poolse platski, crèpes à la française en Russische blini's.
Straateten of fast food: lekker snelle recepten als saté en pizza, Vietnamese soep of friet met mayonaise.
Sla, salad, salade: van de enige echte Waldorfsalade tot de Amerikaanse Caesar Salad, plus recepten voor klassieke dressings.
Fruit: heerlijkheden als aardbeipuree met slagroom, koude fruitsoep, Californian fruit salad en Hollandse hangop met rode bessen.
Lekker zoet: goddelijke chocoladetaart, ANZAC-bickies, sponge cake en soezentaart.
Het zijn makkelijk zelf te bereiden gerechten met veel handige tips, een stap-voor-stapuitleg en weetjes voor jeugdige koks.
Mezze en tapas: van tortilla tot gambas al ajillo en van kheere ka raita tot three bean salad.
Soep: spannende soepjes als noodle soup, cascadilla, gazpacho en koude komkommersoep.
Pannenkoeken: van het basisrecept voor pannenkoeken tot Poolse platski, crèpes à la française en Russische blini's.
Straateten of fast food: lekker snelle recepten als saté en pizza, Vietnamese soep of friet met mayonaise.
Sla, salad, salade: van de enige echte Waldorfsalade tot de Amerikaanse Caesar Salad, plus recepten voor klassieke dressings.
Fruit: heerlijkheden als aardbeipuree met slagroom, koude fruitsoep, Californian fruit salad en Hollandse hangop met rode bessen.
Lekker zoet: goddelijke chocoladetaart, ANZAC-bickies, sponge cake en soezentaart.
Auteur | | Charlotte Borggreve |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |