Boerenbrood
Boerenbrood is een oog- en tongstrelend boek vol verhalen, recepten en duidelijke instructies om zelf de heerlijkste broodsoorten te maken: van een gevulde Italiaanse focaccia en Indiase knoflook-naan tot in bloempotten gebakken zonnebloembrood.
Voor de enthousiaste thuisbakker wordt het complete bakproces van begin tot eind uit de doeken gedaan: van het kiezen van de juiste meelsoorten, een overzicht van de verschillende rijsmethoden en het kneden van deeg tot het vormen en afbakken.
Professionele molenaars en bakkers, toegewijde amateurs die een oude korenmolen in ere hebben hersteld en broodbakkers die een eigen houtoven hebben gemaakt, vertellen vol liefde over het maken van ambachtelijk brood.
Boerenbrood is het tweede boek van Linda Collister en Anthony Blake. Van hun eersteling Brood zijn in anderhalf jaar tijd 6000 exemplaren verkocht!
Voor de enthousiaste thuisbakker wordt het complete bakproces van begin tot eind uit de doeken gedaan: van het kiezen van de juiste meelsoorten, een overzicht van de verschillende rijsmethoden en het kneden van deeg tot het vormen en afbakken.
Professionele molenaars en bakkers, toegewijde amateurs die een oude korenmolen in ere hebben hersteld en broodbakkers die een eigen houtoven hebben gemaakt, vertellen vol liefde over het maken van ambachtelijk brood.
Boerenbrood is het tweede boek van Linda Collister en Anthony Blake. Van hun eersteling Brood zijn in anderhalf jaar tijd 6000 exemplaren verkocht!
Auteur | | Linda Collister |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |