Het Geheim Van De Chefs

Het Geheim Van De Chefs

Waar halen topchefs als Ron Blaauw, Jannis Brevet, Onno Kokmeijer, Jacob Jan Boerma, Margo Reuten, Jonnie Boer, Martin Kruithof, Hans van Wolde, Lucas Rive, Mario Ridder, Nico Boreas en Sergio Herman de beste ingrediënten vandaan? En wat waren hun opmerkelijkste culinaire ontdekkingen? Gastronoom en auteur Denise Harskamp wist culinaire verhalen, vondsten en wetenswaardigheden te ontfutselen van Nederlandse meester-chefs. Verhalen waarin smaak en ingrediënten de hoofdrol spelen en waarbij het water je in de mond zal lopen. Waar haalt de topchef de beste ingrediënten? Wat was zijn of haar opmerkelijkste culinaire ontdekking en wat is nu eigenlijk het geheim achter een geweldig menu? Een prachtige en unieke verzameling inspiratievolle verhalen waarin twaalf van de beste chef-koks aan de keukentafel hun geheimen prijsgeven. Het boek is een tijdsbeeld van het huidige culinaire Nederland. Een must voor iedere liefhebber.

Auteur | Denise Harskamp
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789062287802
Boekomslag voor ISBN: 9789073191150
Boekomslag voor ISBN: 9789031378456
Boekomslag voor ISBN: 9781857823950
Boekomslag voor ISBN: 9781788547215


Boekn ©