Van Soeter Cokene: Recepten uit de oudheid en middeleeuwen
52 recepten uit de Romeinse en Middeleeuwse keuken.
Eindelijk het antwoord op de vraag: Wat aten de Romeinen en de Middeleeuwers? In 52 recepten uit verschillende landen wordt de kans geboden om zelf [f in de praktijk met hun kookkunst kennis te maken. Verder bevatten tekst en afbeeldingen tal van gegevens over hun eetgewoonten, gezondheidsleer, kruiden en en wat daar verder mee samenhangt.
Sinds de verschijning in 1971 van het boek "Van soeter cokene" van Johanna Maria van Winter is de belangstelling voor recepten uit de middeleeuwen en de oudheid geleidelijk gegroeid. Dit boek bevat 52 recepten en is alleen nog antiquarisch te koop, ook via internet. Maar internet biedt nog veel meer kookkunst uit het verleden; een veelvoud aan recepten en mogelijkheden om middeleeuws uit eten te gaan. Zo populair is middeleeuws koken inmiddels geworden. Johanna Maria van Winter heeft een enorme schare navolgers gekregen.
Eindelijk het antwoord op de vraag: Wat aten de Romeinen en de Middeleeuwers? In 52 recepten uit verschillende landen wordt de kans geboden om zelf [f in de praktijk met hun kookkunst kennis te maken. Verder bevatten tekst en afbeeldingen tal van gegevens over hun eetgewoonten, gezondheidsleer, kruiden en en wat daar verder mee samenhangt.
Sinds de verschijning in 1971 van het boek "Van soeter cokene" van Johanna Maria van Winter is de belangstelling voor recepten uit de middeleeuwen en de oudheid geleidelijk gegroeid. Dit boek bevat 52 recepten en is alleen nog antiquarisch te koop, ook via internet. Maar internet biedt nog veel meer kookkunst uit het verleden; een veelvoud aan recepten en mogelijkheden om middeleeuws uit eten te gaan. Zo populair is middeleeuws koken inmiddels geworden. Johanna Maria van Winter heeft een enorme schare navolgers gekregen.
Auteur | | |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Taal |