Kookboek van de Middeleeuwen

Kookboek van de Middeleeuwen

De rijke keuken van de middeleeuwen kent vele verrassingen, zoals het gebruik van talrijke - peperdure - specerijen. Suiker was toen nog gezond en natuurlijke kleurstoffen als saffraan vierden boogtij. Zwartgalligheid kon je voorkomen door bepaalde gerechten te nuttigen en anders maakten de koks je wel blij met spectaculaire pronkstukken. Gelukkig zijn er verschillende kookteksten uit dit boeiende tijdperk bewaard gebleven. Daarom kunnen we ook nu nog genieten van de smaak van de middeleeuwen: kruidig-zoet met een klein zuurtje.

Auteur | Karen Groeneveld
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789082347579
Boekomslag voor ISBN: 9780714128290
Boekomslag voor ISBN: 9789056157944
Boekomslag voor ISBN: 9789492821102
Boekomslag voor ISBN: 9789026332586
Boekomslag voor ISBN: 9789045210360




Boekn ©