Heerlijke havermout
Sinds het succes van het boek De voedselzandloper en de aandacht voor superfoods is havermout populairder dan ooit. Steeds meer mensen nemen hun toevlucht tot havermout. Havermout is immers glutenvrij, helpt je slechte cholesterol en een hoge bloeddruk te verlagen en houdt je glucose op peil, zodat je langer verzadigd blijft. Daarenboven bevat havermout mangaan, fosfor, zink, selenium en ijzer, die alle een positief effect hebben op je immuunsysteem, je botten en je rode bloedcellen. En havermout is lief voor je lijn.
Als je denkt dat de ietwat saaie, klassieke havermoutpap de enige manier is om havermout te eten, dan heb je het grondig mis. Havermout is meer dan een ontbijtgraan, dat laat Kathy Hester overduidelijk zien in Heerlijke havermout. In dit boek vind je niet alleen koude en warme ontbijtrecepten, zoals originele smoothies, pannenkoeken en wafels, maar ook recepten voor vullende maaltijdsoepen, hartverwarmende stoofpotjes, wokgerechten, pizza en risotto. Wist je trouwens dat je met havermout ook vleesvervangers kunt maken? Je hoeft je burger of chili dus niet te missen.
Met Heerlijke havermout kun je vanaf nu de hele dag door genieten van je superfood.
Auteur | | Kathy Hester |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |