Van haver tot gort

Van haver tot gort

Van haver tot gort bevat zoete en hartige recepten die bestempeld mogen worden als pap. Daarbij denken we vaak meteen aan havermout of rijstepap, maar er zijn nog veel meer variaties op dit gerecht te bedenken. Het woordenboek omschrijft pap als 'een zacht, dik, vloeibaar gerecht dat je maakt door granen, meel of peulvruchten in water of melk te koken'. Elke cultuur kent z'n eigen unieke papklassiekers en zelfs sterrenchefs zetten het op hun menu's. Van grød, risotto en congee tot gortepap, kheer en vispipuuro. Ingrid Hofstra bewijst met 60 seizoensgebonden recepten dat pap geschikt is voor elk moment van de dag en je er eindeloos mee kunt variëren.

Auteur | Ingrid Hofstra
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048825844
Boekomslag voor ISBN: 9789048866229
Boekomslag voor ISBN: 9789023014454
Boekomslag voor ISBN: 9789083317915
Boekomslag voor ISBN: 9789089897251
Boekomslag voor ISBN: 9789023015376


Boekn ©