Lekker Eten Zonder Handomdraai
RSI (repetitive strain injury) belemmert mensen niet alleen in hun werk, maar heeft ook gevolgen voor het dagelijks leven. Hakken, snijden en roeren kunnen koken tot een probleem maken. Maar dat betekent nog niet dat je bent aangewezen op diepvriesmaaltijden.
Journaliste Jeanne Doornen heeft RSI. Zij verzamelde en bewerkte bijna honderd recepten die het mogelijk maken zonder gesjouw met zware pannen, eindeloos hakwerk en driftig roerbakken toch lekker te eten. De recepten, die variëren van een dagelijkse maaltijd tot een feestelijk gerecht, hebben gemeen dat ze weinig handelingen vergen, snel klaar zijn en niet kunnen mislukken als je de aanwijzingen maar volgt. Hiermee is het boek niet alleen geschikt voor RSI-patiënten, maar voor iedereen die met zo weinig mogelijk moeite toch iets lekkers op tafel wil zetten.
In samenwerking met de RSI-Patiëntenvereniging
Journaliste Jeanne Doornen heeft RSI. Zij verzamelde en bewerkte bijna honderd recepten die het mogelijk maken zonder gesjouw met zware pannen, eindeloos hakwerk en driftig roerbakken toch lekker te eten. De recepten, die variëren van een dagelijkse maaltijd tot een feestelijk gerecht, hebben gemeen dat ze weinig handelingen vergen, snel klaar zijn en niet kunnen mislukken als je de aanwijzingen maar volgt. Hiermee is het boek niet alleen geschikt voor RSI-patiënten, maar voor iedereen die met zo weinig mogelijk moeite toch iets lekkers op tafel wil zetten.
In samenwerking met de RSI-Patiëntenvereniging
Auteur | | Jeanne Doomen |
Taal | | Nederlands |
Type | | Onbekende bindwijze |
Categorie | | Kookboeken |