Japans Koken

Japans Koken

Harumi Kurihara laat zien dat de Japanse keuken niet zo ingewikkeld is als vaak wordt gedacht, en veel verder gaat dan alleen sushi en mie-soep. Ze laat zien dat de heerlijkste Japanse gerechten heel eenvoudig bereid kunnen worden met ingrediënten uit de westerse supermarkt, en heel goed passen in een moderne en gezonde leefstijl. Bovendien geeft ze een inkijkje in de moderne Japanse keuken, een keuken met oog voor detail, veel variatie en aandacht voor seizoensproducten. Japans koken is een prachtig kookboek over de moderne Japanse keuken.
* Meer dan 100 heerlijke recepten uit de moderne Japanse keuken
* Eenvoudige recepten die bereid kunnen worden met ingrediënten uit de westerse supermarkt
* De Japanse keuken sluit nauw aan bij de laatste culinaire trends: eenvoudig te bereiden met verse ingrediënten en weinig calorieën
* Geheel geïllustreerd met fraaie foto's van gerechten, stap-voor-stap technieken, bijzondere Japanse serviezen en andere sfeerfoto's

Auteur | Harumi Kurihara
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789066115064
Boekomslag voor ISBN: 9789000361236
Boekomslag voor ISBN: 9789048848287
Boekomslag voor ISBN: 9789023015994
Boekomslag voor ISBN: 9789073191235
Boekomslag voor ISBN: 9789461432735


Boekn ©