Salsa S
Salsa staat vooral bekend als dans, maar kan daarnaast ook een 'swingende' salade of saus met 'schwung' zijn. We denken bij salsa meteen aan Mexico of Latijns-Amerika, maar er zijn ook andere landen die hun eigen versies hebben ontwikkeld. In dit boek staan salsa's, sauzen en dips uit de hele wereld, met allerlei snelle hapjes, smaakmakers en sauzen die niet gekookt hoeven worden. De meeste kunnen prima een paar minuten tot een uur van tevoren gemaakt worden, afhankelijk van de tijd die nodig is om hun smaak en pikante aroma te ontplooien. En wat het mooiste is: ze zijn gezond en lekker.
Heerlijke salsa's, dips en chutneys voor iedere gelegenheid - van papaja-chilipepersalsa tot Thaise pesto, van Chinees gekruid zout tot Wasabi-mayonaise en van mango-gemberpasta tot cashewpasta met chocolade. Pittig, gekruid, pikant en heel, heel lekker.
Heerlijke salsa's, dips en chutneys voor iedere gelegenheid - van papaja-chilipepersalsa tot Thaise pesto, van Chinees gekruid zout tot Wasabi-mayonaise en van mango-gemberpasta tot cashewpasta met chocolade. Pittig, gekruid, pikant en heel, heel lekker.
Auteur | | Elsa Petersen-Schepelern |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |